Cine suntem:

https://devinopolitist.ro.

Politica de confidentialitate:

Informatii despre operatorul de date cu caracter personal

Suntem 100% dedicati protejarii datelor cu caracter personal ale clientilor si vizitatorilor site-ul nostru, www.devinopolitist.ro. In acest caz, noi, CENTRU DE PREGATIRE „ALFA” SRL, suntem singurul operator de date cu caracter personal, responsabili pentru confidentialitatea datelor.

Date de identificare:

CENTRU DE PREGATIRE „ALFA” SRL

CUI: RO45248422

Nr. Reg. Com:J40/20326/2021

IBAN: RO81BTRLRONCRT0627827401

Banca: BANCA TRANSILVANIA

Daca aveti intrebari legate de modul in care protejam datele cu caracter personal, ne puteti scrie la adresa contact@devinopolitist.ro

Categorii de date cu caracter personal prelucrate si in ce scopuri le prelucram

Folosim date cu caracter personal in diverse moduri si pentru diverse scopuri, in functie de informatia pe care o prelucram. Mai jos detaliem ce date folosim si in ce scop:

  • Nume, Prenume si informatii de contact (Adresa, Telefon, E-mail).

Folosim aceste informatii pentru a putea expedia comenzile catre dumneavoastra, in baza contractului pe care il avem cu dumneavoastra. Trimitem mesaje tranzactionale prin SMS sau e-mail, in baza contractului cu dumneavoastra, pentru a va informa despre stadiul comenzii dumneavoastra, pentru a ne asigura ca totul a decurs bine de-a lungul procesului de livrare și pentru programarea la ședințele de pregătire.

  • Istoricul conversatiilor cu noi

Folosim istoricul conversatiilor cu noi pentru a imbunatatii suportul si relatiile cu clientii si pentru a va oferi cele mai bune servicii, in baza contractului cu dumneavoastra.

  • Istoricul comenzilor si al cosurilor de cumparaturi

Folosim istoricul comenzilor si al cosurilor de cumparaturi pentru a va putea vinde produse in baza contractului cu dumneavoastra, pentru a oferi serviciul de relatii clienti si pentru a putea procesa retururi de produse si pentru a afla ce produse sunt interesante pentru dumneavoastra si alti clienti, pentru a putea oferi servicii de calitate si pentru a fi competitivi in fata altor magazine.

  • Comportament online


Datele legate de istoricul naviagarii pe site-ul nostru sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies.

Este posibil sa prelucram date cu caracter personal pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de CENTRU DE PREGATIRE „ALFA” SRL, prin intermediul Site-ului.Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Nu sunteti obligati sa ne oferiti aceste date personale, insa in lipsa acestora este posibil sa nu puteti finaliza o comanda sau sa primiti cele mai bune servicii din partea noastra.

Destinatarii datelor cu caracter personal si securitatea datelor

Nu vindem si nu vom vinde niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti.

Cu toate acestea, este posibil sa partajam date personale cu alte companii partenere precum firma de contabilitate, aplicatii de newsletter, agentii de promovare online, procesatori de plati online, aplicatii de analiza a traficului pe site, companii de curierat, companii ce vor opera ca imputerniciti ai CENTRU DE PREGATIRE „ALFA” SRL. Acest lucru este absolut necesar pentru a va putea oferi cele mai bune servicii, pentru a ne onora contractul cu dumneavoastra si pentru a ne putea desfasura activitatea comerciala in legalitate si in cele mai bune conditii.

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, contul dvs. este protejat prin intermediul unei parole; CENTRU DE PREGATIRE „ALFA” SRL face toate eforturile necesare si foloseste ultimile tehnologii disponibile pentru a asigura protectia si securitatea datelor.

Cat timp pastram datele cu caracter personal

Datele dvs personale din comenzile efectuate la devinopolitist.ro, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

Daca este rezonabil sau necesar pentru a indeplini cerinte legate, pentru a preveni frauda si abuzurile sau pentru a ne indeplinii termenii si conditiile, este posibil sa pastram anumite informatii la cerere, chiar si dupa stergerea contului de client sau daca nu mai furnizam servicii catre dumneavoastra.

Care sunt drepturile dumneavoastra

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către CENTRU DE PREGATIRE „ALFA” SRL, conform celor descrise în prezentul document;
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea CENTRU DE PREGATIRE „ALFA” SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către CENTRU DE PREGATIRE „ALFA” SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
    • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
    • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
    • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
    • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
    • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
    • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, CENTRU DE PREGATIRE „ALFA” SRL să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

  • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :
    • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
    • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
    • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
    • persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
    • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către CENTRU DE PREGATIRE „ALFA” SRL către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
    • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
    • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al CENTRU DE PREGATIRE „ALFA” SRL sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care CENTRU DE PREGATIRE „ALFA” SRL poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;
    • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
    • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
    • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: contact@devinopolitist.ro.

Schimbari asupra politicii de confidentialitate

Este posibil sa modificam termenii politicii de confidentialitate din cand in cand, pentru a detalia modul in care procesam datele dumneavoastra.

Vom face public pe site-ul nostru faptul ca am modificat politica de confidentialitate, sau in cazul in care sunt schimbari majore este posibil sa folosim alte metode de contact (email, SMS) pentru a ne asigura ca ati fost informat in legatura cu schimbarile si pentru a le putea analiza

Cookies

Folosim Cookies pentru a imbunatatii performantele site-ului devinopolitist.ro Pentru mai multe detalii vedeti mai jos Politica de utilizare „cookie”.

Cum ne puteti contacta

Daca aveti intrebari legate de modul in care protejam datele cu caracter personal, ne puteti scrie la adresa contact@devinopolitist.ro

Introducere Politica utilizare „cookie”

Prezenta Politică privind fișierele cookies se aplică tuturor utilizatorilor paginii de internet www.devinopolitist.ro. Informațiile prezentate în continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor de către CENTRU DE PREGATIRE „ALFA” SRL în contextul navigării utilizatorilor pe această pagină de internet.

Ce sunt cookie-urile?

Folosim termenul „cookie”-uri pentru a ne referi la modulele cookie și la tehnologiile similare prin intermediul cărora pot fi colectate informații în mod automat.

Un „Internet Cookie” (termen cunoscut și sub denumirea de „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori „cookie”) reprezintă un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul cărora se accesează internetul.

Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisă de un web-server către un browser (de ex.: Internet Explorer, Firefox, Chrome). Cookie-urile odată instalate au o durată de existență determinată, rămânând „pasive”, în sensul că nu conțin programe software, viruși sau spyware și nu vor accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului pe al cărui echipament au fost instalate.

Un cookie este format din două părți:

– numele cookie-ului; și

– conținutul sau valoarea cookie-ului.

Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe pagina de internet asociată web-serverului respectiv.

Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet:

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator în parte și anume pentru:

  • îmbunătățirea utilizării acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oricăror erori care apar în timpul vizitării/utilizării acesteia de către utilizatori;
  • furnizarea de statistici anonime cu privire la modul în care este utilizată această pagină de internet către CENTRU DE PREGATIRE „ALFA” SRL, în calitate de deținător al acestei pagini de internet;
  • anticiparea unor eventuale bunuri care vor fi în viitor puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul acestei pagini de internet, în funcție de serviciile / produsele accesate.

Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri în legătură cu modul în care se utilizează această pagină de internet, CENTRU DE PREGATIRE „ALFA” SRL poate adopta măsuri pentru ca această pagină de internet să fie mai eficientă și mai accesibilă pentru utilizatori.

Astfel, utilizarea cookie-urilor permite memorarea anumitor setări/preferințe stabilite de către utilizatorii acestei pagini de internet, precum:

  • Memorarea produselor din cosul de cumparaturi;
  • facilitarea accesului în contul utilizatorilor;
  • postarea comentariilor pe site;
  • Recunoasterea faptului ca un client s-a logat pe site.

Care este durata de viață a cookie-urilor?

Durata de viață a cookie-urilor poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Există următoarele categorii de cookie-uri care determină și durata de viață a acestora:

  • Cookie-uri de sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este șters automat când utilizatorul își închide browserul.
  • Cookie-uri persistente sau fixe – Un „cookie persistent” sau „fix” este un cookie care rămâne stocat în terminalul utilizatorului până când atinge o anumită dată de expirare (care poate fi în câteva minute, zile sau câțiva ani în viitor) sau până la ștegerea acestuia de către utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

Ce sunt cookie-urile plasate de terți?

Anumite secțiuni de conținut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terți, adică nu de către CENTRU DE PREGATIRE „ALFA” SRL, caz în care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terți („third party cookie-uri”).

Terții furnizori ai cookie-urilor trebuie să respecte, de asemenea, regulile în materie de protecție a datelor și Politica de Confidențialitate disponibilă pe această pagină de internet.

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terți: Google Analytics, Facebook, Stripe.

Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet:

Prin utilizarea/vizitarea paginii de internet pot fi plasate următoarele cookie-uri:

a. Cookie-uri de performanță a paginii de internet;

b. Cookie-uri de analiză a utilizatorilor;

c. Cookie-uri pentru geotargetting;

d. Cookie-uri de înregistrare;

e. Cookie-uri pentru publicitate;

f. Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate;

a. Cookie-uri de performanță

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferințele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel încât setarea din nou a preferințelor în cazul vizitării ulterioare a paginii de internet nu mai este necesară.

b. Cookie-uri de analiză a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne informează dacă un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat această pagină de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar în scopuri statistice.

c. Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de către un soft care stabilește țara de proveniență a utilizatorului paginii de internet. Vor fi primite aceleași reclame indiferent de limba selectată.

d. Cookie-uri pentru înregistrare

Atunci când vă înregistrați pe acest site, se generează cookie-uri care memorează acest demers. Serverele utilizează aceste cookie-uri pentru a ne arăta contul cu care sunteți înregistrat. De asemenea, utilizarea acestor cookie-uri permite să asociem orice comentariu postat pe pagina de internet cu username-ul contului folosit. În cazul în care nu a fost selectată opțiunea „păstrează-mă înregistrat”, aceste cookie-uri se vor șterge automat la momentul terminării sesiunii de navigare.

e. Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri permit aflarea vizualizării de către un utilizator a unei reclame online, tipul acesteia și timpul scurs de la momentul vizualizării respectviului mesaj publicitar. Ca atare, astfel de cookie-uri sunt folosite pentru targetarea publicității online. Aceste cookie-uri sunt anonime, stocând informații despre contentul vizualizat, nu și despre utilizatori.

Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit recunoașterea browserului. Această pagină de internet recunoaște browserul până când cookie-urile expiră sau sunt șterse.

Particularizarea setările browserului în ceea ce privește cookie-urile

În cazul în care utilizarea cookie-urilor nu este deranjantă iar calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit doar de către dumneavoastră, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocrarea istoricului de navigare.

În cazul în care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luată în considerare setarea pentru ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când browserul este închis.

Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face această pagină de internet dificil de vizitat, atrăgând după sine limitări ale posibilităților de utilizare ale acesteia.

Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele cookie sau să fie acceptate cookie-uri de la o pagină de internet anume.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări pot fi accesate, ca regulă, în secțiunea „opțiuni” sau în meniul de „preferințe” al browserului tău.

Totuși, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va fi adaptată preferințelor și interesele dumneavoastră, evidențiate prin comportamentul de navigare.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare:

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet, vă rugăm să vă adresați la: contact@devinopolitist.ro.