Admitere mai 2023 pregatire sportiva legislatie

Ghid Legislativ Admitere M.A.I. 2023 EDIȚIA a II-a Volumul II

Ghid Legislativ Admitere M.A.I. 2023 EDIȚIA a II-a Volumul II Cartea oficială a admiterii care îți asigură până la 45% din nota probei scrise!

299,00 lei

169,00 lei

Cartea Ghid legislativ a fost prima publicație dedicată admiterii la școlile M.A.I. care a conținut legislația necesară la examenul scris. După succesul primei ediții, venim acum cu o nouă carte, un nou Ghid Legislativ, de data asta mai compact și avantaje suplimentare.

Ghidul legislativ ediția II a fost special conceput pentru admiterea din anul 2023 la școlile din M.A.I.
Astfel, dacă dai la una din următoarele școli, această carte ți se potrivește:

De ce ai nevoie de Ghidul Legislativ?

Pentru că înăuntru vei găsi tot ce ai de învățat pentru admitere la următoarele materii:

Mai exact, conține următoarele legi ACTUALIZATE la anul 2023:

Suplimentar, în carte găsești și logica și raționamentul, mai exact, vei putea învăța tot ce ai nevoie despre:

Argumentarea si structura argumentării
Termenii: caracterizare generală (definire, tipuri de termeni), raporturi între termeni
Propoziții categorice: tipuri de propoziții categorice, raporturi logice între propoziții categorice
Raționamente: caracterizare generală (definire, structură) – tipuri de raționament: raționament deductive imediate cu propoziții categorice (obversiunea, conversiunea), raționamente deductive mediate (silogismul – caracterizare generală, figuri și moduri silogistice, verificarea validității silogismelor) ș raționamente nedeductive (inducția completă și inducția incompletă)
Utilizarea unor raționamente adecvate în luarea deciziilor
Stabilirea unor corelații între întemeierea deciziilor, acțiune și consecințele acestora

Cu tot cu punctul din oficiu, cu Ghidul legislativ vei putea obține până la 45% din nota probei scrise!

Ghidul legislativ conține și grile făcute după modelul oficial al admiterii în M.A.I., pentru anul 2023. Cu 4 variante de răspuns, una singură corectă, grilele sunt făcute după legile pe care le ai de învățat la admitere și au mai multe nivele de dificultate.
Sunt 500 de grile, din legi, dar și din logică. Te testezi la absolut tot ce înveți pentru admitere!

Încă un lucru ce merită menționat: Există numeroase studii despre cum obosesc ochii atunci când înveți ore întregi și cum asta îți poate afecta serios capacitatea de memorare. Am studiat acest fenomen și suntem bucuroși că am reușit să așezăm materia și grilele într-un format care facilitează procesul de învățare! Ghidul legislativ e compact, dar textul înăuntru e aerisit. Fontul și dimensiunea acestuia au fost special alese ținând cont de studiile din domeniu. Este ideal pentru sesiunile de învățat intense!

Nu în ultimul rând, Ghidul legislativ are cod ISBN care reprezintă un cod internațional de identificare a cărților și activitatea ISBN este administrată la nivel naţional de către Centrul Naţional ISBN din cadrul Bibliotecii Naţionale a României. Ghidul legislativ este o carte în toată regulă, după care poți învăța cu cea mai mare încredere!

A fost cea mai vândută carte de profil în anul 2022. Alătură-te celor care au avut succes iar acum au depus jurământul de credință! Ghidul legislativ Ediția II!